Algemeen


De B&B is geschikt voor 4 personen en beschikt over een ruime huiskamer met open keuken, een nette badkamer met inloopdouche en toilet, twee aparte slaapkamertjes: een met stapelbed en een met een tweepersoonsbed (160x200, met aparte dekbedden).

Indien gewenst kan voor een 5de/6de persoon gebruik gemaakt worden van de tweepersoons slaapbank.

Badhanddoeken en keukendoeken zijn aanwezig, bij langer verblijf wordt het beddegoed in overleg tussendoor verschoond.

Gezinnen met jonge kinderen zijn zeer welkom, een campingbedje en kinderstoel zijn beschikbaar. Er is een doos met Duplo, spelletjes en boeken. Buiten is een trampoline en een speelhuisje.

Vervelen is sowieso niet nodig, er is een 'wat is er allemaal te doen' informatiemap, spellen, tijdschriften en boeken en er is gratis interactieve TV en Wi-Fi.

Er zijn twee parkeerplaatsen, fietsen kunnen in de schuur gestald worden. Er zijn twee leenfietsen.

De B&B is huisdier- en rookvrij.


Mét of zonder ontbijt?

Je kunt boeken met of zonder ontbijt. Alle faciliteiten voor het zelf bereiden van het ontbijt zijn aanwezig (o.a. Senseo koffieapparaat, waterkoker, combi oven/magnetron, elektrische eierkoker, broodrooster, koelkast met vriesvak).

Heb je geboekt mét ontbijt? Dan wordt dit geserveerd op een afgesproken tijd tussen 8.00 uur en 9.30 uur. Met specifieke dieetwensen houden we graag rekening.

Wil je vroeger of later ontbijten dan zetten we een ontbijtpakket voor je klaar.

Zo kunnen we ook een lunchpakket verzorgen, dit weten we graag de dag ervoor.


Verblijfskosten, inclusief BTW en toeristenbelasting

Standaard € 90,-/nacht voor 2 personen, incl. ontbijt. Zonder ontbijt € 80,-/nacht

Iedere persoon extra: € 20,- p.p.p.n. incl. ontbijt. Zonder ontbijt € 15,-/p.p.p.n.

1 persoon € 80,-, incl. ontbijt. Zonder ontbijt € 75,-

Lunchpakket: € 10,-/p.p

Paard: € 15,- per paard per nacht, excl. hooi/voer

Voor een verblijf langer dan 3 nachten geldt een standaardkorting van € 20,- op het totaalbedrag. Bij verblijf langer dan een week aaneengesloten, buiten het hoogseizoen (mei t/m augustus) kunnen aparte prijsafspraken worden gemaakt.

Betaling bij vertrek, graag contant of per Tikkie.


Annuleringsvoorwaarden

Na ontvangst van een reserveringsaanvraag ontvang je van ons bericht betreffende de beschikbaarheid van de B&B in de gewenste periode. Wanneer je de reservering definitief maakt zullen wij dit per omgaande bevestigen.

Annuleren tot 24 uur voor geplande aankomst is gratis. Wanneer binnen 24 uur van geplande aankomst wordt geannuleerd, beschouwen wij 20% van de boekingskosten als vergoeding voor gedorven inkomsten. Hiervan ontvang je dan een factuur.